Docente

Wendy Tuynman

In januari 2017 ben ik een beginnerscursus yoga gestart bij Studio Sacha. Vanaf het 1e moment dat ik in de studio kwam, voelde ik de positieve energie. Al snel ben ik ook pilates lessen gaan volgen en was ik zoveel mogelijk in de studio voor yoga of pilates les.

Begin zomer 2018 heb ik mijn pilates certificaat behaald en in dezelfde zomer een Hatha yoga opleiding gevolgd. Met als gevolg dat ik sinds september pilates lessen en sinds december 2018 yoga lessen verzorg bij Yoga Studio Sacha! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar heel erg blij van word en er veel energie van krijg.

Power pilates op zaterdag morgen is een super start van het weekend. Waarbij ik jou uitdaag om het beste uit jezelf te halen, maar ook naar je eigen lichaam te luisteren. Dus laat je niet ontmoedigen door het woord ‘Power’, want je kunt de les altijd op jouw eigen tempo/niveau volgen. Het maakt niet uit of je bekend bent met pilates of niet. Dit geldt ook voor de BBB (buik, billen, benen) les op dinsdag avond. Hierbij ligt het accent net even meer op deze 3 B’s. Ik hoop dat ik jou net zo enthousiast kan maken als dat ik zelf ben. En je snel in 1 van de lessen te mogen verwelkomen!