Docente

Suzanne Stutje

Yoga maakt dat ik verbonden ben in liefde met mijn kern, dat ik aanwezig ben en voel. Een staat van zijn die ik graag uitdraag, waar ik heel blij van word!

 

In 2017 ben ik verhuisd van Purmerend naar Abbekerk, de drukke stad verruild voor een heerlijk rustig dorp. Al gauw kwam ik bij Studio Sacha in Hoorn terecht en ben ik daar yogalessen gaan volgen. Een heerlijke studio waar ik mij meteen thuis voelde.

 

In 2019 ben ik in Bussum gestart met de opleiding helend KinderYogaCoach. Tijdens deze jaaropleiding ontdekte ik de kinderyoga en ben ik een vervolgopleiding gaan volgen bij de Kinderyoga Academie van Helen Purperhart. Daar heb ik mijn 95u kinderyoga opleiding gedaan en ben ik mij gaan specialiseren in de tieneryoga.

Yoga aan tieners geven doe ik met hart en ziel. Ik geef liefdevolle lessen waar aandacht is voor iedere tiener. Veelal zitten we in ons hoofd en raakt het gevoel op de achtergrond. Juist het gevoel laat ik tieners bij zichzelf ontdekken. Ik laat ze hun innerlijke kracht ervaren, hun innerlijke zon en bovenal dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn! Dat ze kunnen vertrouwen op zichzelf.

Thuis komen bij jezelf, je lichaam ervaren en luisteren wat er binnen in jou speelt. Weten dat je helemaal goed bent zoals je bent en je aan niemand hoeft te meten.

Ik ben een creatieve docent die ervoor zorgt dat elke les weer een nieuwe belevenis en ervaring is.

Ik ben dan ook heel blij dat ik tieneryoga ga geven bij Studio Sacha!