Docente

Marije van der Veen

OERsterk leefstijlcoach

Al mijn hele leven ben ik bezig met eten en drinken. Als klein kind vooral omdat het lekker is. Maar al jong kreeg ik interesse in de invloed van voeding op je lichaam en gezondheid.

Na mijn studie Voeding en Diëtetiek heb ik altijd in de voedingsbranche gewerkt om mensen te kunnen stimuleren en motiveren om gezonde keuzes te maken.

In 2017 werd mijn droom werkelijkheid en werd ik zwanger. Na 7 weken op een roze wolk gezeten te hebben werd ik er keihard af gesmeten. Mijn zwangerschap was er niet een uit de boekjes. Nou ja, niet het boekje waar je in zou willen staan 😉

Na mijn zwangerschap was ik een wrak, ik kon met moeite voor mijn eigen kindje zorgen. Helaas kreeg ik standaard adviezen vanuit de officiële instanties (“eet maar een krentenbol extra!”) die helemaal niet of zelfs averechts werken. Ik ging daarom zelf op zoek naar een manier om me weer fit en gezond te voelen. Ik las veel, probeerde nog meer en leerde anders naar voeding te kijken dan de traditionele diëtiek. In die tijd besloot ik de OERsterk coachopleiding te gaan doen omdat die erg goed aansloot bij mijn eigen ervaringen.

Ik ging me steeds meer verbazen: waarom leer je dit nergens? En waarom leren kinderen deze belangrijke basis niet al op school?

Ik was vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen met andere moeders en kinderen. Dit moet iedereen weten!

Bij mij kun je terecht voor al je vragen rondom voeding en leefstijl. Mijn adviezen zijn altijd praktisch en heel persoonlijk. Naast de praktische adviezen deel ik ook zoveel mogelijk kennis met je in begrijpbare taal. Ik geloof er namelijk in dat je met de juiste kennis zelf de regie hebt over jouw gezondheid en niet afhankelijk blijft van (goedbedoelde en tegenstrijdige) adviezen van anderen.

Bij Yogastudio Sacha heb ik een gratis inloopspreekuur voor al je vragen over voeding. Ook geef ik de Powerwalk trainingen. Daarnaast geef ik regelmatig themaworkshops en kun je bij mij terecht voor persoonlijke coachingtrajecten.