Docente

Desiree Beusen

Desiree is getrouwd en moeder van twee jonge dochters. Yoga brengt haar in contact met haar essentie en zorgt voor rust en kracht. Daarnaast is yoga voor haar meer dan alleen het beoefenen van de fysieke poses, het is een leefstijl. Zij staat bewust in het leven, ze is altijd bereid om zich verder te ontwikkelen en heeft oprechte interesse en betrokkenheid bij anderen. Ze is enthousiast, opgewekt en vol levensvreugde.

Desiree is in 2013 begonnen aan de Kundalini Yoga leraren opleiding en heeft sindsdien yogalessen gegeven in zowel Nederland als het buitenland. Ook was zij in 2015 al begonnen met online zwangerschapsyoga, waarbij ze elke dag een korte sessie online zette. In 2020 heeft zij de opleiding tot HypnoBirthing docent afgerond.

In haar yogalessen die zij vol enthousiasme geeft, begeleid zij zwangere vrouwen naar ontspanning en meer bewustwording van hun lichaam. Zij geeft de ruimte om naar binnen te keren, om te leren luisteren naar je lichaam en om contact te maken met het kindje in je buik.