KLANKSCHAAL MASSAGE

 

Om jou goed te kunnen helpen zal ik eerst een intakegesprek houden, waarbij we samen jouw situatie en probleem ik kaart brengen. Aan de hand van deze informatie kan ik bepalen hoe ik jouw probleem gericht kan aanpakken.

Wat is klankschaal massage?
Een klankschaal massage is niet op het lichaam gericht, zoals een normale massage, maar op de geest. De geest wordt gemasseerd met zuivere klanken. Met deze techniek kunnen zowel psychische als lichamelijke problemen worden behandeld. Lichaam en geest zijn namelijk verbonden. Voor de klankschaal massage kun je gewoon je kleding aan laten. De klankschalen worden op je lichaam gezet en vervolgens zal ik ze bespelen. Dit zorgt ervoor dat de trillingen goed door je lichaam gaan, wat een heerlijk ontspannend gevoel geeft

Tijdens een klankschaal massage ga ik met de klankschalen het lichaam langs en masseer ik geheel het lichaam. De plekken in het lichaam die in disbalans zijn komen naar het oppervlak doordat de schalen een verandering in vibratie laten horen. Deze plekken geef ik extra aandacht, zodat stress, spanning of ziekte losgetrild kunnen worden. Dit is ook het geval bij emotionele blokkades.

Wat anderen ervan vonden
Een aantal reacties van deelnemers die een klankschaal massage hebben ondergaan:

”zeer ontspannen, ik was even helemaal weg en het voelde heerlijk”.

” Ik begon mijn week goed na een klankschaalmassage, het effect is duidelijk merkbaar”.

Een klankschaalmassage boeken
Voor het boeken van een klankschaal massage kun je een email sturen naar MaindrianvanBerge@gmail.com.

De kosten voor een klankschaal massage zijn €50,- voor een uur.

Voor informatie kunt u ook terecht op de website van Maindrian: https://www.main-services.nl 

Adres:
Gravenstraat 30 | 1621 CS | Hoorn
Telefoonnummer:
+31 (0)6 301 477 64
Email:
info@yogastudiosacha.nl