[trx_title type=”2″ top=”null” bottom=”tiny”]KINDERYOGA[/trx_title][trx_image url=”” css=”max-height: 342px; overflov: hidden;”]

Kinderyoga is genieten! Spelenderwijs ontdekken de kinderen de wereld van yoga. Kinderyogajuf B neemt de kinderen mee op avontuur, iedere week een ander thema. Terwijl we de asana’s (houdingen) spelenderwijs oefenen, is er aandacht voor opwarmen en gronden, massage en ontspanning. Ook ademhalingsspelletjes en reflecteren zijn onderdeel van de lessen. En oefeningen die je samen doet, zoals evenwichtsspelletjes en acroyoga. Met kinderyoga vergroot je zelfvertrouwen, kracht, evenwicht, concentratie, fantasie en rust. En we hebben vooral veel plezier!

Kinderyoga is geschikt voor alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met yoga, of je lenig bent of juist wat meer aandacht nodig hebt, iedereen is welkom!

Ook bieden wij regelmatig workshops ouder-kindyoga, voor ouders met kinderen vanaf 4 jaar. Heerlijk samen met je kind bewegen en ontspannen, aandacht voor elkaar.

Volg mijn Social media om op de hoogte te blijven van het recente aanbod.
Instagram: @kinderyogajufb
Facebook: Kinderyoga Juf B

Bij interesse graag even een mailtje sturen!


[trx_button type=”square” style=”default” size=”small” icon=”icon-icon7″ color=”#FFFFFF” bg_color=”#CDDA1C” link=”mailto:kinderyogajufb@gmail.com” popup=”no” top=”inherit” bottom=”inherit” left=”inherit” right=”inherit”]stuur een mail[/trx_button]