Boost & Balance

Een training voor vrouwen, voel meer balans, vitaliteit en ontspanning.

Unieke training voor alle vrouwen die meer energie en balans willen ervaren in hun leven. De tijd waar we in leven vraagt om een gezonde leefstijl. Welvaartziekten, het coronavirus en chronische vermoeidheid zijn aan de orde van de dag. Met je leefstijl kun je niet alles voorkomen of genezen, wel zorg je ervoor dat je er minder vatbaar voor bent en dat je sneller herstelt. Daarnaast is het gewoon super fijn om je fit en gezond te voelen.

Maartje en Marije hebben hun kennis en ervaring gebundeld in deze unieke training van 6 bijeenkomsten. We laten je ervaren dat je door middel van jouw leefstijl (voeding, beweging en ontspanning) veel invloed hebt op je eigen gezondheid. Je krijgt waardevolle kennis en praktische oefeningen waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Op basis van een persoonlijke vitaliteitscheck krijg je inzicht in jouw gezondheid en de gebieden die in jouw lichaam extra aandacht nodig hebben om je energiek en in balans te voelen. Zo wordt de training heel persoonlijk en haal je de dingen eruit die voor jou belangrijk zijn.

De training bestaat uit:

 • Kennis over de werking van jouw lichaam en wat het nodig heeft voor een optimale gezondheid en vitaliteit
 • Workshops en praktische oefeningen
 • Persoonlijke huiswerkopdrachten om tips in de praktijk te ervaren
 • Ervaringen uitwisselen met andere vrouwen
 • Veel persoonlijke aandacht door een kleine groep
 • Een mooie Boost & Balance map die zich gedurende de training vult tot jouw persoonlijke leefstijlplan

Wist je dat…

Wist je dat zo’n 17% van de vrouwen van rond de 40 jaar last heeft van chronische vermoeidheid? We denken vaak dat dat erbij hoort in ons moderne, drukke leven. Maar niets in minder waar! Door middel van een gezonde leefstijl voel jij je weer lekker in je vel, ervaar je balans  en bruis je van energie!

Zo’n 80% van de welvaartziekten wordt veroorzaakt door een ongezonde leefstijl. Dat is ‘goed nieuws’, want dat betekent dat je zelf veel invloed hebt op je gezondheid!

Je door een verkeerde ademhaling allerlei vage klachten kan krijgen zoals bijvoorbeeld, duizeligheid, angsten, chronische vermoeidheid, hoofdpijn en tintelingen. Door een gezonde ontspannen adem creëer je meer energie en ontspanning.

Wat haal je uit de training?

 • Inzicht in je eigen gezondheid en leefstijl door middel van een vitaliteitschecklist.
 • Bewustzijn over de invloed van voeding, beweging en ontspanning op jouw gezondheid.
 • Geen quick-fix maar tips en ervaringen voor duurzaam meer energie en balans
 • Waardevolle kennis zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken voor jouw lichaam
 • Het belang van een ontspannen ademhaling
 • De positieve effecten van vertragen, bewust leven
 • Je creëert balans op lichamelijk, emotioneel & mentaal vlak
 • Een overzichtelijke map met persoonlijke informatie over jouw weg naar een gezonder en vitaler leven

 

Balans en energie

Hoe energiek en gezond jij je voelt, wordt voor een belangrijk deel bepaald door 6 lichaamssystemen. Deze systemen kun je positief (en negatief) beïnvloeden met jouw leefstijl: voeding, beweging en ontspanning. Tijdens de training gaan we dieper in op alle systemen, kijken we wat jouw lichaam nodig heeft. Je krijgt praktische tips en adviezen op de 3 leefstijlpijlers die passen bij jou. Je werkt zo gedurende de training aan je eigen leefstijlplan.

Je ontdekt de positieve effecten van yoga, speciaal gericht op de meridianen, de energiekanalen transporteren naar je organen. Je vind balans door beweging en ontspanning op jouw eigen manier te combineren en je wordt bewust van wat er voor jou werkt. Samen met een enthousiaste groep vrouwen werk je met plezier en enthousiasme aan de vormgeving van jouw nieuwe leefstijl.

 

Aanmelding en info

Vanaf 19 september 2020
Yogastudio Sacha Gravenstraat 30 Hoorn
€450,=
Inclusief, koffie, thee, lekkers & uitgebreide informatie/werkmap
Aanmelding en info via liefdeinbeweging@live.nl

 

Over Maartje en Marije

Maartje en Marije hebben elkaar gevonden in hun passie voor een gezonde leefstijl. Marije is als OERsterk leefstijlcoach gespecialiseerd in hoe jouw lichaam werkt en de invloed van voeding, beweging en ontspanning op jouw gezondheid. Maartje richt zich als yogadocente en mindfulnesscoach op de balans tussen lichamelijk, mentaal en emotioneel welzijn. Met behulp van envoudig toepasbare oefeningen op basis van yoga, ademoefeningen en mindfulness.

Adres:
Gravenstraat 30 | 1621 CS | Hoorn
Telefoonnummer:
+31 (0)6 301 477 64
Email:
info@yogastudiosacha.nl