ACUPUNCTUUR

Rosalind ontwikkelt zich sinds 15 jaar als therapeut Chinese Geneeswijze en integreert de methode Osteopathie Frank de Bakker in haar acupunctuur behandelingen. Acupunctuur en Osteopathie versterken ons immuunsysteem en dragen bij aan een goede weerstand.

Een behandeling brengt direct ontspanning en werkt in op het hormoonstelsel en het zenuwstelsel, waardoor je beter in staat bent om stress en spanning te lijf te gaan. Acupunctuur is inzetbaar voor een breed scala aan klachten, lees verder: Helpt acupunctuur bij jouw klacht?

Rosalind werkt ook met esoterische acupunctuur, dit heeft effect op ons bewustzijn. Wanneer iemand zich met dit verhoogde bewustzijn kan verbinden, kan ook disbalans, de kracht van gedachten of de gehechtheid aan emoties herkend worden. De naaldjes worden geplaatst in patronen rond de chakra’s. Wanneer de subtielere chakra energieën met elkaar worden uitgelijnd, ervaar je dit fysiek als mentaal. Esoterische acupunctuur is bedoeld voor ontspanning, maar ook voor het bewandelen van een spirituele weg. Rosalind geeft in 2021 chakra cursusavonden met behandeling per chakra mét onderzoek resultaten.

“Als acupuncturist hou ik van afwisseling in mijn beroep, ik vind het een uitdaging om voor iedereen een passende behandeling te geven en elke behandeling is uniek.”

Kijk voor meer informatie eens op de site en mail of bel voor een afspraak. Iedereen is welkom.

Zhong Jiao Acupunctuur
Rosalind Vermeulen
Blokdijk 1
1608 HH  Wijdenes
06-30334903
info@acupunctuur-zhong-jiao.nl

www.acupunctuur-zhong-jiao.nl

Verbeter je energie en gezondheid met acupunctuur!

Adres:
Gravenstraat 30 | 1621 CS | Hoorn
Telefoonnummer:
+31 (0)6 301 477 64
Email:
info@yogastudiosacha.nl