Docente

Anne Verschoor

In 2007 is Anna afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Aansluitend volgde zij een postacademisch jaar op dezelfde opleiding. Na dit jaar te hebben afgerond toerde zij met Theater Terra door Amerika en Canada met de voorstelling Kikker in de Wolken (Frog in the Clouds). Zij vertolkte daar de rol van Haas en Rat. Terug in Nederland speelde zij de mooie rol van Anna Dekker in 1953 de musical.

De afgelopen jaren heeft zij zich vooral gericht op familie voorstellingen en was zij te zien in Thomas en het Circus, Thomas en de Schat, Karel de Kok en het geheim van Sinterklaas, Bob de Bouwer en Woezel en Pip ‘Overal Vriendjes’ , Peppa Big’s Grote Plons. Tijdens het toeren heeft zij zich verder ontwikkeld en heeft zij de post-HBO opleiding Ortho-agogische muziekbegeleiding afgerond. (tak binnen de muziektherapie)

Zij heeft een aantal jaren ervaring opgedaan als muziektherapeut binnen het speciaal onderwijs. Daarnaast is zij gestart met diverse theatrale en muzikale workshops voor jongvolwassenen met een beperking. Tevens werkte zij mee aan educatieve kunstprojecten vanuit Stichting Papageno.

Ze heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het geven van theater, muziek en danslessen aan kinderen in diverse leeftijdscategorieën. Twee jaar geleden is Kindertheater Spring ontstaan in samenwerking met Rosa schutt. Zij is inmiddels gestopt als mede-eigenaresse, maar nog wel vaste docent. Anna biedt diverse theaterworkshops aan voor peuters, kleuters en kids. Naast al het lesgeven organiseert zij kids events en is zij zangeres en heeft ze samen met een vriend het zangduo D&A soul and jazz.