Nieuwsgierig?

Neem een gratis proefles!

stuur een mail

Tarieven 2018

Intro tarief
203 lessen

3 strippenkaart

Strippenkaart

Wil je naar de lessen komen wanneer jij dat wilt en niet vast zitten aan een abonnement? Volg je een paar keer per maand een Yoga en/ of Pilates les en vind je het fijn om pas nieuwe lessen te betalen als je strippen op zijn? Dan is de 10-lessenkaart iets voor jou!

Yoga
994 maanden geldig*

10 strippenkaart

Mixed
814 maanden geldig*

10 strippenkaart

*Deze kaart is 4 maanden geldig: hiermee wordt een periode van 3 maanden effectief gegarandeerd >> dus inclusief vakanties heb je minimaal 3 maanden de tijd om je kaart vol te maken. Als de kaart op is kan je (ook online) gewoon weer een nieuwe strippenkaart aankopen en gelijk inschrijven bij een les naar van je keuze. Bij aankoop van een nieuwe kaart zetten we een eventueel restant (max 5 strippen) over op je nieuwe kaart. Doorschuiven van restant strippen is in principe  eenmalig (achtereenvolgend) en aanvraag via email is vereist. De kaart kan niet worden gepauzeerd.

** Na aankoop van een Mixed strippenkaart zullen de strippenkaarten niet direct automatisch worden geactiveerd. Door de administrator zal in het systeem  een 5-strippenkaart voor Yoga en een 5-strippenkaart voor Pilates worden toegekend.

Abonnementen

Via een regelmatige beoefening zullen de positieve effecten van Yoga & Pilates optimaal merkbaar worden. Past dit bij jou? Dan is een abonnement iets voor jou. Met een abonnement kun je zo 2 maal per week of onbeperkt lessen naar keuze komen volgen.

*Bij het abonnement geef je toestemming tot automatische incasso. Het abonnementsgeld wordt maandelijks van je rekening afgeschreven. De looptijd van dit abonnement is minimaal 12 maanden. Daarna wordt het abonnement stilzwijgend verlengd en is per maand opzegbaar.

Adres:
Gravenstraat 30 | 1621 CS | Hoorn
Telefoonnummer:
+31 (0)6 301 477 64
Email:
info@yogastudiosacha.nl