YOGA NIDRA

Pure ontspanning
Yoga Nidra (de yoga slaap) is een begeleide meditatie en visualisatie waarbij je geest alert blijft, terwijl je lichaam in diepe rust is. Tijdens de Yoga Nidra zit het bewustzijn tussen slapen en waken in, zonder dat je een van beide echt doet. Alleen voelen en luisteren staat nog “aan”. De eerste paar keer val je misschien in slaap. Blijf je eenmaal wakker? Dan staat een uur Yoga Nidra gelijk aan 3 tot 4 uur slaap!

Hoe ziet een les eruit?
Je wordt uitgenodigd om heerlijk ontspannen te komen liggen op je eigen ‘bedje’ (mat, met kussen en dekentje). Maindrian helpt je door middel van een begeleidende meditatie en/of visualisatie volledig te ontspannen. Je hoeft alleen maar naar zijn stem en aanwijzingen te luisteren, de rest gaat vanzelf. Na een uur ‘ontwaak’ je uit een diepe staat van mentale en fysieke rust.

Wat zijn de voordelen?

  • Deze oude, meditatieve techniek ontspant fysieke, mentale en emotionele stress of onrust, en kalmeert je zintuigen en zenuwstelsel volledig.
  • Je nachtrust wordt beter, je ontspant makkelijker en je bent meer in contact met jezelf.

Om de week op donderdag (vanaf donderdag 11 oktober) geeft Maindrian een Yoga Nidra les waarin ontspanning, ontstressen en opladen een centrale plek innemen. Daarnaast leer je praktische tools die je in je dagelijks leven kunt toepassen.

Van: 20:15 tot 21:30 uur (kijk op het lesrooster voor de data)
Locatie: Yogastudio Sacha . Gravenstraat 30 . 1621 GM . Hoorn
Investering: deelnemen kan met strippenkaart, indien lid van de studio. Niet leden betalen €12,50,- achteraf kopje koffie/thee en lekkers.

Van te voren graag reserveren via maindrian@msn.com. Voor informatie kunt u ook terecht op de website van Maindrian: http://maindrian.wixsite.com/soundhealing.

Adres:
Gravenstraat 30 | 1621 CS | Hoorn
Telefoonnummer:
+31 (0)6 301 477 64
Email:
info@yogastudiosacha.nl