YOGA NIDRA

In hartje Hoorn geeft Maindrian Venbroek maandelijks op zondag een workshop klankontspanning met diverse akoestische instrumenten en zijn eigen stemgeluid. Voor de ware liefhebber verzorgt Maindrian ook een 5-weekse Yoga Nidra. Tijdens deze unieke ervaring hoef je helemaal niets te doen. Je mag plaats nemen op een yogamatje en terwijl je ligt of zit zullen de harmonische klanken hun werk doen. Gedurende de Yoga Nidra werkt Maindrian met verschillende instrumenten uit Tibet en de Himalaya. Klankontspanning kan iedereen helpen om stress te verminderen en voelbaar te ontspannen. De basis van deze methode is een combinatie van therapeutische resonantie en body & mind bewustzijn. Alles bestaat uit trilling en het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water. Water blijkt trillingen van de instrumenten moeiteloos te geleiden zodat er een soort innerlijke massage plaatsvindt.

Naast een losse workshop bestaat er ook de mogelijkheid om een cursus te volgen. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur en gaat van start bij voldoende deelnemers (vanaf 5 personen) Mocht je geïnteresseerd zijn in deze manier van ontspannen en de uitwerking nog intensiever willen beleven, kom dan 5 weken lang genieten van een ware soundjourney ! Maindrian heet iedereen van harte welkom ! Losse Workshop klankontspanning (bij voldoende deelnemers): Ook is het mogelijk om een losse workshop te ervaren, deze vinden plaats op zondag van 11.00 tot 12.30 uur.

Voor de workshop, inclusief drinken en fruitsnack, betaal je € 17,50. Graag contant te voldoen. Korting abonnementhouders 20%

Programma 5-weekse Yoga Nidra (bij voldoende deelnemers):
Vijf lessen, op vrijdagavonden van 19.30 tot 21.00 uur
Prijs: € 80,- incl b.t.w. voor 5 lessen – korting abonnementhouders 20%

Schrijf je nu in voor een losse workshop of voor de 5-weekse cursus en stuur een email naar maindrian@msn.com of bel met Maindrian: Tel 06 28 12 19 39 Voor informatie kunt u ook terecht op de website van Maindrian: http://maindrian.wixsite.com/soundhealing.

Adres:
Gravenstraat 30 | 1621 CS | Hoorn
Telefoonnummer:
+31 (0)6 301 477 64
Email:
info@yogastudiosacha.nl